lauantai 14. tammikuuta 2012

Neppilistapaita, kaulurit ja kankaita

Uusimmassa Ottobressa on tosi hyvä ohje neppilistan tekoon! Mie en ole aiemmin löytäny noin simppeliä ohjetta mistään ja yhen kerran epäonnistuneen kokeilun jälkeen en ole edes yrittänyt. Nyt oli hyvä ohje ja päätin kokeilla ja mielestäni onnistuikin hyvin :) Kankaana on Ikasyrin raitatrikoo ja tuon neppilistan alla ruskea pilkkukangas. Oli muuten vaikea valita tuonne alle kangas kun halusin jotain selkeästi erilaista, mutta, että se vielä kävisi siihen. Ja tämä kävi miun silmään :)Monissa blogeissa on näkyny nepillisiä kaulureita. Pitkään oon miettiny semmosen tekoa ja vihdoin sain tehtyä. Ei kyllä kovin kummonen homma ollukaan! Onnille tein pääkkistrikoosta ja fleecestä ja keskimmäiselle velourista ja fleecestä. Tänään pitää mennä kattomaan Eurokankaan fleecevalikoimia tai sitten tilata Kangastukusta. Saa sitten esikoinenkin oman kaulurinsa. Ystävä järjesti kimppatilauksen LiandLo:lle ja tämmöset ihanuudet kotiutui sieltä. Tuo Geisha-kangas etenkin on aivan ihana. Siitä on kuopus jo tilannukin paidan itelleen :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Mirka

7 kommenttia:

 1. juu,toi ob-neppilista on kyllä niin helppo ja simppeli tehdä.

  VastaaPoista
 2. RAikkaan näköinen paita. Pitänee itekkin jossain vaiheessa kokeilla tuota neppilistaa.

  VastaaPoista
 3. Jaa, uskaltaiskohan sitä vihdoin kokeilla tota nappilistaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja! Ja ihania juttuja oli myöskin uusimmassa ottobressä, muitakin kuin tuo nappilista. arvaa vaan polttelisko päästä tekemään!!! Haluaisin ommellaommellaommella... ;)

  VastaaPoista
 5. Mun todo-listalla on kans tuo nappilista. Taidan tehdä sen bodyn.... ehkä paidankin jos oikein innostun. :-D

  Kaulureita pitäis mun kans tehdä. Jostain syystä koen sen muka vaikeeksi mutta eihän tuo ole kuin kolmio jossa nepit. Ei paljon simppelimpi vois olla. :-)

  Mistä tuo pääkistrikoo on? Mulla on kiva pääkallotrikoo hakusessa enkä vielä ole mistään löytänyt.

  VastaaPoista
 6. Nami mitä kankaita! Ihana nappilista-paita. En ole uskaltanut lähteä kokeilemaan tuota mutta pitäis varmaan. Joskus kauan sitten tein yhden nappilistapaidan mutta en yhtään muista miten se menikään. Pitäis tehdä tasaisin väliajoin, niin muistais miten tuollaiset jutut tehdään.

  VastaaPoista
 7. Ihania ompeluksia taas kerran :)
  Minulal olis opettelu listalla toi nappilista. viel ei ko. lehti ole päässyt perille asti, mtu eiköhän se sielt viel tule :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!