perjantai 9. elokuuta 2013

Koneet on langoitettu uudella värillä

Arvaako kukaan minkä väriset langat on langoitettu kaikkiin koneisiin... No niin, mutta nyt on käyty tuumasta toimeen, eli vanhoja kankaita pengottu läpi. Lopputuloksena on jellonapaita pojalle. Hällä on tästä ollut yksivärisilläkin hihoilla paita, nyt kokeilin raitaa kaveriksi. Ja ihan kivasti tuo raita kävikin kaveriksi.

Kankaasta irtosi vielä yksi pipokin. Ja iteasiassa jäi vielä pikkusilpettä, mille en keksinyt käyttöä, vielä. Hattu kyllä näyttää sille, että se vaatii vielä kaveriksi oranssin tupsun!


Ja ruskeilla langoilla kun mennään niin viime kevään ulkomaanostoja raidallinen velour. Siitä valmistui ihan perushousut kaverille. Ja nekin kuvaan aseteltu vinksin-vonksin :DTällä viikolla on posti kantanut Onion 2035 -kaavapaketin. Pitäisi vaan keksiä kangas, mistä toteuttaisin jotain! Ralliraitaa olen vakavasti miettinyt, mutta liekö liian jotain minulle.. Noh, pitää miettiä.

-miku-
2 kommenttia:

  1. Hyviltä näyttää ompelukset - jälleen kerran! Miekin haluisin sen Onion-tunikan kaavan, mutta kassellaan :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää raitasilla hihoilla! Mulla kaapit tursuaa kankaita ja tätä jellonaakin löytyy velourisena, MUTTA nyt kun tyttö menee jo eskariin niin on käynyt mietityttämään monen kivan kankaan "lapsellisuus" ja toisaalta tyylillisesti POMPdeLUX tyyppinen hillitty maanläiset värit oleva tyyli miellyttää entistä enemmän. Toisaalta tää eskari vuosi kyllä viellä vois mennä leijonat sun muut...???

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!