torstai 15. elokuuta 2013

Onion 2035 syksyyn

Kannatti ostaa. Kaavapaketti Onion 2035 nimittäin. Ihan tosi hyvän mallinen! Eipä tämä taida enempiä tarvita esittelyjä, eli kaava on tuo em. ja kangas on Eurokankaasta, kuten pitsikin.Ikävä kyllä sovituskuvia ei ole, ainakaan vielä. Lähikuvia otin, mutta kiitos E7:n kuvatason kun yrität hämärässä kuvata, ei niitä voi tänne esille laittaa. Mutta tämä nyt taitaa olla niin moneen kertaan esitelty eri blogeissa, että ei lähikuvia kaipaakaan :) Tällä kaavalla tulee tehtyä kyllä vielä monta mekkoa/tunikaa! 

-miku- 

3 kommenttia:

 1. On kyllä hyvä malli, resorit hihansuissa? Ja tuo pitsi on ihan mahtava tuossa! Pitääpä laittaa korvan taakse tuo kaava, mutta siis mistä ostaa? :D Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. nina, ei ole resorit vaan kanttasin tuota samaa kangasta, reilusti venyttäen hihansuihin. Yritin siitäkin ottaa kuvaa, mutta ei onnistunut. Voin yrittää uusiksi :)

  Kaavapaketin tilasin Ikasyriltä :) Ja kiitos, samoin myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kaava on kyllä tosi kiva, itselläni on pari mekkoa/tunikaa tehtynä. Hihoihinhan voi keksiä itse vaikka mitä variaatioita. :) Mulla noi kaksi on ihan lyhythihaisia, kun en oikein osaa pitkähihaisia pitää edes talvella. Päälle sitten vaikka joku neule, jos kylmä tulee. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!