perjantai 28. toukokuuta 2010

Ajoneuvoja, tähtiä ja testailua

Mie olen yrittäny miettiä, että mitä ihmettä pinkistä ajoneuvointerlockista tekisin. Aluksi ostin sen hattuja varten, vaan alkaa noita hattuja olla. Enkä raaski kaikkia noita hienoja kankaita hatuiksi silputa :-D Tein sitten hyvin hetkellisenä päähänpistona perushameen. Ei mitään kaavoja tai mittoja. Suurinpiirtein ja sinnepäin ja ihan kiva tuli :) Keskimmäiselle neitokaiselle tein. Laitoin tuohon alareunaan tuommosta pitsinauhaa, kivasti miusta käy noiden autojen ja muiden härveleiden vastapainoksi. Tuo on siis äärimmäisen helppo taas toteuttaa, kaksi samanmallista kappaletta, ylhäältä kapeammat, alhaalta leveämmät. Ja sitten vain resori ylös.

Ei kannata välittää tuosta paidan ja hameen yhteensopimisesta, on ihan vaan äkkiä äsken vetästy pitkät housut pois ja hame tilalle :-D Eli suinkaan noita ei yhdessä käytetä.

Bongasin  Paapiin blogista ihanat tähti-housut, Selia by Riikka -tekeminä. ja siitä se ajatus sitten lähti. Onnille kans! Ja vielä jäi kangasta ylikin, eli jotain muutakin kivaa tuosta raikkaasta tähtikankaasta vois tehdä. Näissä tein nyt, kantapään kautta oppineena, haarasaumaan, eteen ja taakse, päälle peitetikillä vahvistukset. On sen verran kovalla rasituksella, etenkin takapuolen kohdalta se sauma, että helposti pykii reikäiseksi kangas. No, jospa tää peitetikkivahvistus auttaisi siihen ongelmaan. En oo aiemmin kokeillut. Mutta yhet trikoiset housut on pykiny ihan roskiskamaksi, yhen kerran jälkeen, että päätin nyt näin kokeilla. Tosin ne oli paljon huonompilaatuisesta trikoosta ommeltu.

Tein pikaisen testingin Ottobren hattukaavoillakin. Eikä tuo oikein onnistunut, mutta ehkä seuraava sitten onnistuu paremmin!


Loppuun kuva Onnista. On miusta niin kuvaava kuva. Kuva on otettu keskimmäisen lapsen kevätjuhlasta, esittivät Prinsessa Ruususen ja tuo on se kohtalokas värttinä. Onni olisi varmaan mielellään vähän tutkaillu vempelettä tarkemminkin, jos olisi saanut. Ilme kertookin jo kuvassa sen, että en kyllä uskaltanu jättää kaksin tuon vehkeen kanssa!**********************************************
Kiitos Poikien tyyliin -blogin Mia <3 Sain ihanan tunnustuksen. Lämmittää mieltä tosi paljona, KIITOS!


Mie olen ehkä maailmankaikkeuden tylsin ihminen, mutta en osaa päättää kelle tän antaisin! Kuten viimeksikin. On niiiin monta ihanaa blogistia, enkä tahdo pahoittaa kenenkään mieltä :) Joten annan tämän kaikille ihanille blogisteille kenen blogeja seuraan <3

6 kommenttia:

 1. Voi Onni, kun on ihana mies!!
  Näyttää olevan utelias luonne :)

  Ihana autohame, harmi kun itsellä ei ole tyttöjä joille voisi kaikkia ihania hamoosia tehdä. Ja kyllä se pitsi minusta sopii juurikin hyvin vastapainoksi sinne reunaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haisulin äiti <3 On se kyllä aikamoinen menijä :-D Ja juups, vähän tytöt miettivät, että voiko tyttö pitää autokangasta... Ja tätä vastaan oon yrittäny niitä opettaa, mutta ehkä oppi on menny perille, koska tää oli niin hyvä juttu, että isompikin haluaa oman autohameensa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen hamonen tuli tuosta vaaleanpunaisesta työkoneesta :)
  Ja kyllä nuo tähtihousut ovat vaan niiiiin hienot!

  VastaaPoista
 4. Anna, kiitos :) Ja vielä tosiaan tuosta työkoneesta pitäs tehä toisellekin hame :)

  VastaaPoista
 5. Täällä olikin taas kaikkea ihanaa! Ja tuo Onni, ihan kuin meidän Iiro pienenä ;D

  VastaaPoista
 6. Noita kankaita minäkin olen ihastellut (mutta toistaiseksi jättänyt tilaamatta), kivasti olet toteuttanut ne vaatteeksi :)

  Ja onni! Voi Onni!

  Ps. Arvaa miten houkuttaisi metsolan hippie-kukat tällä hetkellä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!