keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Rrrräyh


No ei tuo kyllä kauhean pelottava rähisijä ole :-D Onni tykkää hurjasti dinoista. Ja kun ei tässä nyt oikein ole mitään erikoista ommeltavaa mielessä, niin hurautin äsken Onnimiehelle dinohatun. Hattuhan on tehty hyvin paljolti samalla tavalla kuin lörppäpipokin. Mutta jos ihan mittoja haluaa, niin aika kiva ohje löytyi Blomma åker vagn -blogista . Tuolla siis toteutin tän. Onnille olisi saanu olla ihan snadisti matalampi tuo hattu, mutta toisaalta, tuli myös vähän nafti leveydestä, niin varmaan kun pitää, niin lörähtää leveämmäksi ja matalammaksi sen seurauksena :)

Näin sateisena päivänä onkin ihan kiva ommella, täällä ainakin on koko aamupäivän tullu vettä. Tekee kyllä hyvää tuolle mein nurmikolle ja siitepölytkin vähän vähenee. Mutta kyllä se aurinkokin kelpaisi :)

5 kommenttia:

 1. Mulla tuli kans tolla ohjeella lakista pikkusen liian tiukka ja vähän liian korkee. Täytyy vähän siis muokata ohjetta.
  Mulla on ollu tarkotus tehdä sillä sun lakin ohjeella myös pipo, siis se joka tulee korville, mutta empä ole saanut aikaseksi! kiitos siis siitä ohjeesta, aion sitä kokeilla=)

  VastaaPoista
 2. Ihuna! On kyllä aikasta Lutusen näköinen dino <3
  Terkuin:Tiina.S

  VastaaPoista
 3. Kiitos muruset <3

  -S-, mie vielä olevinaan katoin leveyden Onnille sopivaksi, eli en ottanu tuolta ohjeesta sitä mittaa... No, on se kyllä koko päivän sitä pitäny päässään (sisällä...), että ihan hyvä on. Seuraavaa aion vaan madaltaa kyllä ehdottomasti, en tykkää, että jää päälaelta löysäksi.

  PaaPii, hih, jopa poika tunnisti itekin sen dinoksi :-D Mutta keskimmäinen kattoi heti miun luonnospinoja (kasa käytetyistä kirjekuorista revittyjä paloja, mihin oli taiteiltu erimallisia dinoja), että mitkä ois ollu kyllä paljon parempia... :-D

  haisulin äiti, :)

  Tiina.S, joo, Onnille ei välttämättä käy semmonen raivopäädino, vaikka kaverilla on vauhtia koko ajan, niin on silti semmonen lutunen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!