tiistai 11. toukokuuta 2010

Punainen setti Onnille ja norjalainen

Ikasyriltä tuli tilattua vähän kankaita. Ajatuksena tehä hattuja, mutta eihän kukaan tarvii oikeasti kymmeniä ja kymmeniä pipoja! Niitä siis on paljon... Ja lisää tulee, mutta ehkä noista vois tehä vähän jotain muutakin. Ja se muutakin on ainakin paita Onnille. Tein myös punaiset joustofroteehousut prässeillä. Sävy ei ole paidan kanssa sama, mutta toisaalta, paidan pohjaväri haalistuu varmaan ja tulee pesunöyhtää, niin sitten ei kiinnitä sävyeroonkaan niin paljon huomiota. Tai sitten pidetään muuten vaan eri vaatteiden kanssa!

Paita on joku Ottobren raglahihainen paita, mitä on tietenkin muokattu kapeammaksi. Housut on omalla kaavalla. Paidan kangas siis Ikasyriltä ja housujen Eurokankaasta, peruspunainen, vaikka väri voi muulta näyttää kuvissa. Nyt en edes pysty tarkistaan kuvien sävyä kunnolla kun olen pihalla ja tuo ah, niin ihana aurinko kivasti häikäisee. Pitänee illalla vielä sisällä tarkastaa sitten sävyt :)

Aikoja aikoja sitten tein keskimmäiselle tytölle norjalaisen. Olisi tämmönen keväthattu, vaan ei meillä tuolla mallilla oikein ole käyttöä hällä. On nyt kirpulla, mutta jos ei mene kaupaksi niin vitosella sen saapi, koko n.48-50. Lanka on jotain keinokuitua :)


Täällä on aivan mahtava päivä ollut tänään! Nytkin siis istun pihalla ihan trikoopaidassa ja farkuissa eikä palenna! Huomiseksi kait vielä lämpösempää luvattu. Auringossa näytti päivällä 30 astetta, mutta tuohon talon päätyyn kyllä porottaa suoraan, että ei sentäs kerro ihan totuutta :-D Kesä se kuitenkin näyttäisi pikkuhiljaa saapuvan!

7 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita ja ihania pipoja.Tykästyin ihan hirveästi! Itse olen nyt selaillut toistaan ihanmepia ompelublogeja ja innostus ompeluun sen kun kasvaa. Ennen olen ommellutkin,mutta mietityttää trikoon ompelu.Aika monelle trikookankaalle on käynyt niin että on tullut sauman viereen reikää.Missähän voisi olla vika? Pallokärkineulaa on käytetty kokoa 70 tai 80.Voiko erineulamerkeissä olla vika? Lankanakin olen käyttänyt ompelukoneliikkeestä ostettua lankaa.Harmittaa kivoja trikookankaita kun on nyt tullut paljon markkinoille.
  -Saila-

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kivan pirteitä! Tuo kone-kangas on tosi ihanan näköistä. Ehkä sitä sittenkin pitää tilata jossain vaiheessa...

  VastaaPoista
 3. On kyllä upea setti :) Minä tykkäisin käyttää pojalla punaista, jos tuollainen pieni poika meillä olisi!

  VastaaPoista
 4. Ihana setti,tykkään kovasti =)

  VastaaPoista
 5. Punainen näyttää taas kivalta pitkästäaikaa, joulun alla tuli pidettyä liikaakin. ;)
  Nätti setti siis!

  VastaaPoista
 6. Tosi nättiä tuo työkalukangas, sopis meidänkin pojalle kun punaisesta tykkää.. Ihana setti tuo tekemäsi, kuvissa ainakin näyttää housut sopivan hienosti paidan kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Ihana paita syntyi kankaasta :) Itse en ole vielä raaskinut käyttää, miten miusta on tullutkin moinen jemmari :D

  Ja hyvinhän noi värit sopii keskenään :)

  On muuten niin ihana ilma, ettei juuri ommella malta, meillä kun sitä ei anna pieni mies öisin tehdä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!