maanantai 3. toukokuuta 2010

Traktoreita Onnille

Pitkän aikaa sitten ostin tämän lime-keltaisen traktorikankaan. Oli tarkoitus tehdä paita, vaan meillä kun on se ruskea-keltainen traktoripaita jo olemassa, niin teinkin housut. Ja iteasiassa ihan hauska tuo kangas on housunakin. Ja kaikenlisäksi kangasta jäi sen verran, että taitaisi toisetkin pöksyt vielä onnistua ;-)

Pitää varmaan vielä joku kiva keltainen paita tehä kaveriksi. Toki valkoinenkin käy hyvin, mutta keltainen voisi olla kiva myös. Tai onhan tuolla yksi joustofroteinen keltainen kyllä jo olemassa, mutta ehkä joku ohkaisempi olisi kivempi.


Vyötärölle laitoin Sampsukasta tilattuja merkkejä. Noista kyllä tykkään, pitäisi tilata niitä toisenkin värisiä!

Lahkeensuissa resorit, vaikka ei ne sieltä näykään. On sen verran pitkät lahkeet. Onnilla on niin paljon just sopivia housuja, että ajattelin alkaa tehdä jo vähän reilumpia. Heh, tuolla pojalla on oikeasti kyllä housuja, vaikka niitä aina välillä pinon myyn, niin silti tuolla on niin paljon, etten ilkiä ees sanoa... :-D

Vaputkin tuli taas vietettyä. Tosin keli oli niin kylmä, että ei paljon kotoa poistuttu. Tässä syötiin ja saunottiin ystäväperheen kanssa. Lapsetkin sai luksusta ja saivat valvoa klo 21 asti, tosin esikoinen jo vähän protestoi, että se ei hänestä ole kyllä paljon :-D No, normisti yritetään käydä kl 20 mennessä nukkuu, siis lapset joten olihan se paljon tuo siihen verrattuna ;-) Vappuviuhkatkin kaivettiin kaapista, ne on säilyneet useamman vapun. Nyt olikin sitten eka vappu, että Onni sai omansa ihan omaan käyttöön... Ja niin, jokainen kuka tuntee Onnin, ei ylläty yhtään tästä:

Saman käsittelyn tuo riiviö teki sitten siskojenkin viuhkoille. Ensi vuonna joudutaan siis pitkästä aikaa ostaa ihan uudet :-D

Tuolla on isot pinot keskeneräisiä juttuja, katotaan jos niitä tällä viikolla saisi viimeisteltyä ja blogattua! Ja hei, huutiksessa on muutama paita huudossa ;)

8 kommenttia:

 1. Ompas ihanat housut! Traktorit toimii näköjään kivasti housuissakin :)

  VastaaPoista
 2. Tuohan on ihanaa tuo vihreä traktorikangas =) meillä vastaava ruskeana odottaa muotoutumista huppariksi. Roikkuryttymyttyräpipon tein ohjeellasi eilen tytölle ja heti pääsi käyttöön. Toiveita jos saa esittää niin sen toisen paremmin korvilla pysyvän pipon ohje/kaava olis huippu ;-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Paapii, joo, itekin mietin pitkään, että käykö, mutta ihan pirteät tuli!

  Sanna, kiva kun käytit ohjetta! Hei, miulla iteasiassa oliskin hyvä ohje, yritän tehäkin siitä ohjeen!

  VastaaPoista
 4. Kivat kesäiset traktoripökät :)

  Jään odottelemaan uusia postauksia...

  VastaaPoista
 5. Pirteä setti, valkoinen paita sopii hyvin kaveriksi :) Ihana Onni!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anni ja Noniin :)

  Anni, no tuossa jo otin tän päivän projekteista kuvia, mutta sen hattuohjepäivityksen teen varmaan myöhemmin :)

  Noniin; mie tykkään kyllä itekin valkoisesta, se aina piristää! Onnillakin taitaa olla viitisen valkoista paitaa, ja kovassa käytössä ovat :)

  VastaaPoista
 7. ihana kangas ja ihanat housut ja ihana Onni!
  Viime viikolla vihdoin pääsin sinuiksi taas itteni kanssa että joo..tuo kangas on ihanaa vaikka traktorit ei niin tyttömäisiä olekkaan, niin haluan siitä kuitenkin Liljalle housut...vaan eipä ollutkaan kangasta enää myynnissä vaikka pitkään oli...höh.. :(

  VastaaPoista
 8. pikkuriikki, kiitos! Ai tuo on jo loppu, voi :( Miekään en ottanu kun yhen korkeuden verran :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!