torstai 10. kesäkuuta 2010

Etana-setti

Mie olen ihastellu Po.p:n etanapaitaa jo pitkään. Mutta täällä ei ole Po.p:n liikettä ja toisaalta, etana on hyvin helppo toteuttaa. Ja kun oikein helpolla halusin päästä, otin valmiin t-paidan, mallia KappAhl, ja siihen nakkasin etanan. Tällä etanalla on nappisilmät :) Nuo raitacaprit on tehty jo joskus aiemmin, mutta ei ole ollu vielä käytössä. Nyt on sitten sopiva yläosa niihin niin varmasti pääsevät käyttöön. Noita etanapaitoja pitää kuulema tytöillekin vielä tehä, erivärisillä kankailla vaan. On kyllä mahottoman nopeeta tehä, kun ite paitaa en alkanu tehä! Ja toisaalta, jos paidassa on jotain tahroja, niin noinhan saa toooosi helposti paidasta käyttökelpoisen :)


Meillä asustaa pieni eläinrakas tyttö. Harmi vaan kun meidän perheestä kolmella viidestä on suht vaikeat astmat, eli omaa eläintä ei voida ottaa. Tyttö sitten paijaileekin joka paikassa muiden koiria. Koirasta ei tule lyhyellä kontaktilla oireita, tai ainakaan pahoja. Tässä on päässyt silittelyn kohteeksi mummin ja ukin Roki-koira :)

Onni on päässyt myös kesähommien makuun. Tosin aika hauskalta tuo nurmikon leikkuu vaikuttaa :) Eipä sen puoleen, itekin kyllä tykkään, siinä saa reilun 1,5 tunnin kävelylenkin kun tän pihan ajelee! 

Aurinkoista loppuviikkoa!

11 kommenttia:

 1. Onpa kiva etana paita. Ja tosiaan tuo on helppo tapa tuunata paidasta oman näköinen. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea tehdä tahraisesta paidasta käyttökelpoinen! Vaikka tässähän paita oli uusi :D Ihana etana!

  VastaaPoista
 3. Ompa suloinen etanapaita! Nyt teillä on sitten ihana setti odottamassa kunnon hellekelejä :)
  Tervetuloa meillekin paijailemaan koiraa, kunhan selvitään ärsyttävästä räkätaudista ja ihanista sivutuotteina saaduista korvatulehduksista ja astmaongelmista.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää paita, housut, koiranhoitaja ja nurmikonleikkaaja! Tulis vaan lämmintä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!!!

  NorppaStiina, aivan! Unikuun blogissahan on tosi paljon valmiisiin paitoihin tehtyjä upeita kuvia, sieltä se ajatus on varmaan jääny päähän :)

  PaaPii, iteasiassa on keskimmäisen vanha paita :) Mietin just, että tytöiltä on esim. Lindexin peruspaitoja aika paljonkin, niin niistähän saa vaikka mitä kivaa Onnille!

  Satu ja Tiia :)

  Anna, voi itku :( Meilläkin on tässä ollu räkistä ja tuolla keskimmäisellä on lääkkeet taas aika tapissaan, on yhdistelmät, pillerit ja nopeaa avaavaakin tarvittu. Samperin räkätaudit :( No, jospa nyt menisivät ohi ihan kotihoidolla! Teille myös paljon paranemista sinne <3 Nähdään kun kaik kondiksessa!

  Satu, sanos muuta! Nytkin ihan synkeää ja vettä sataa.. Mutta kyllä se aurinko varmaan vielä saapuu!

  VastaaPoista
 6. Voi kun söpösen näköinen setti :)
  Ja mikä suloinen pieni työmies <3
  Mulla on ollut juurikin tuo sama asenne nurmikonleikkuuseen, kätevästi yhdistyy hyöty ja liikunta. Kotoa kun en pääse niin usein irrottautumaan omiin harrastuksiin kuin ehkä haluaisin. Joten mielelläni varaan ruohonleikkurin itselleni ;) Ja onhan se vastaleikatun nurtsin tuoksukin aikasta ihana.

  Terkuin:Tiina.S

  VastaaPoista
 7. Kiva idea tuo kuvan painaminen, helposti uutta ilmettä :) Etanasetti on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 8. Tiina.S ja Kiekura, kiva kun kävitte! Ja kiitos :)

  Tiina.S; saisi olla enemmänkin noita hyötyliikuntajuttuja kesällä, kun tuntuu jäätelö ja muu tekevän vähän turhan hyvin kauppansa täällä... Meinaa vaaka ilmoitella semmosia stressilukemia :D

  Kiekura, tuo etana on iteasiassa aplikoitu. Mie olen nuo painantahommat jättäny osaavemmille :D Värejä olen pari ostanut, mutta kynnys kokeilla on korkea... Veikkaan, että menee ihan tuhraamiseksi koko homma!

  VastaaPoista
 9. Moikka! Kävin katselemassa ja ihastelemassa tekeleitäsi! Samanlainen maku meillä noiden lasten kuteiden sduhteen.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!