maanantai 28. kesäkuuta 2010

Sankari, shortseja ja Ebay-ostoksia

Eilen tultiin juhannuksen vietosta jo hyvissä ajoin kotiin ja illalla teki mieli ommella jotain. Mietin aplikointikuvia ja kaikkea, mutta päädyin kuitenkin kahtiin suht perushousuihin, lyhkäsellä lahkeella tietty. Pinkit velourhousut on keskimmäiselle neitokaiselle ja pöllöpöksyt Onnille.







Ebay-ostoksia myös otsikossa lupailin ja niistä ekat jo näkyykin ylläolevissa kuvissa. Eli noita nauhoja tilasin. Ihan basic-kudottua nauhaa. Tekstiä olen miettiny jo pitkään ja ei niin mitään mielikuvitusta sen suhteen, joten tylsästi vain made by miku -teksti. Nauhat on Ebayn kautta ja tulivat Englannista. Hintaa huimat 5e posteineen ja nauhoja tasan 72kpl! Ei miusta paha :)

Tuolla Ebayssa tullu vietettyä eräskin tovi... Kaikkia shoppailuja toki en ala tähän listaamaan, mutta näitä nappeja on vähän pakko laittaa. Näitä tuli enemmänkin ja lisää on matkalla... Ensin käsintehtyjä puunappeja lajitelma.


Nää on kyllä miusta syötävän ihania! Ja tosiaan ihan puunappeja. Sitten sorruin myös päällystettyihin nappeihin, lähinnä koristeeksi vaatteisiin tai mihin nyt keksiikin. Nää nappipaketit on siis tulleet Kiinasta.


Kuva on aika surkea, mutta ihan tummanpunainen pohjaväri noilla napeilla. 

Viimeisenä vaan ei todellakana vähäisimpänä!! Juhannusaattona mein kuopus täytti 3vuotta!! Uskomatonta, vaikka kuinka kliseiseltä kuulostaakin, niin aika menee kyllä nopsaan! Onnea rakas Onni <3

5 kommenttia:

  1. No onpas ollut halvat nauhat! Ihania pöksyjä oot tehny.

    VastaaPoista
  2. Onnea Onnille =) ja äidille on postia tulossa, tänään nakkasin posti-paten kyytiin nansoa ja dinoja ;-)

    VastaaPoista
  3. Viitsitkö vinkata nauhamyyjän tietoja, pitäisi kans jostain sellasia hommata ;)

    VastaaPoista
  4. heippa!

    jos nyt jättäisin kommentin..luen kaikki päivitykset ja tykkään blogistasi kovasti,olet tosi taitava:)
    voisitko kertoa/näyttää miten nuo taskut tehdään?

    VastaaPoista
  5. Kiva kun olette jaksanut kesäkiireissä kommentoida, kiitos!!

    Iikkis; jeps, mie noita nauhoja olen pitkään katellu eri paikoista ja tosiaan tuohon hintaan ei voinu jättää enää ostamatta!

    Sanna; Onni kiittää :) Ja jes! Ei pääse kangasvarastot vajenee :-D

    Kati; laitoin seuraavaan postaukseen linkin :)

    Anu; Tosi kiva kun jätit nyt kommentin! Kiitos :) Tuo taskupostaus onkin hyvä idea! Mie voisin tuossa joku kerta yrittää samalla kuvailla vaihe vaiheelta miten teen. Ei ole vaikeaa, välillä vähän hermoja vievää, mutta nopeaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!