maanantai 31. toukokuuta 2010

Dino, osa 2


Meillä asustaa pieni dinofani! Onni ei ole koskaan tykänny kauheasti leikkiä autoleikkejä (vaikka niitä autoja on kyllä kertyny ihan kamalasti) vaan leikkii eläimillä ja ukkeleilla jne. Nyt on kovaa huutoa dinot. Tykkää ite leikkiä dinoa, leikkii dinoilla, vaatteissa on tosi jees jos löytyy joku dino. Iteasiassa yks päiviä ei se parin postauksen takainen dinohattu löytyny mistään (oli päiväunilta jääny sänkyyn, kun nukkuukin se päässä päivällä) niin ihan lohduton itkuhan siitä seurasi.

Tänään siis hetken mielijohteesta tein dinopaidan, hihattoman semmoisen. Jälleen, ei kaavoja, kunhan leikkelin ja tuli ihan jees. Tarkoituksella tein aika nakin, semmoseen seiskööt-luvun henkeen :-D Meinasin tehä alunperin ihan kokovalkoisen, mutta, noh, mieli muuttuu nopeasti :-D Sitä en tiiä onko tälle kuin paljon käyttöä kun ei olkapäitä suojaa, mutta eiköhän tuota nyt joskus uskalla pitää :-) Jos ei muuten, niin yöpaitana!



Tänään oli tosi kiva ilta. Käytiin kuuntelemassa Metkun ja Loiskeen laulua kesäteatterilla. Esikoinen on nyt koko ekaluokan laulanu tuossa Metku-kuorossa ja tykkää kovin! Tänäänkin heillä oli ensin klo 12 esiintyminen ja toinen illalla klo 18. Oli kiva meininki, jopa Onnimies jaksoi jammailla mukana!

Heh, näyttää ihan kuin ois jossain häkissä tuo kaveri, mutta ei nyt sentäs. Tosin ei tuota huliviliä paljon tule päästettyä irtikään. Tuolla katsomossa oltiin tuossa nurkassa, missä Onni kyllä viihtykin. Muuten kaveri kulkee yleisesti ottaen paljon Manducassa/Ergossa/BBslingissä. Mikä ei ole ongelma, meillä on kaikkia lapsia kannettu pitkään. Ja Onnia varmaan pisimpään kun tyyppi nyt vaan tuppaa karkaamaan aika herkästi...

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva paita!!! Hellyyttävä tuo dino! Ja ihana tuo teidän yhteiskuva! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten hauska dinopaita! Se on ihan mahtavaa kun onnistuu tekemään jotain mistä pikkuinen tykkää ihan täysillä ♥

    VastaaPoista
  3. Voi kyllä suositella sitä Hardyn kirjaa. Tosin, täytyy sanoa et aika peruskaavoja ja -juttuja, joita kokenut ompelija tekee muutenkin. Ihanat kuvat ja muokkailtavat ideat. Koot on 0-5vuotiaille mutta niitähän voi muokkailla.

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos <3 Kiva kun käytte sanasen heittämässä!!

    NorppaStiina, arvaapa napsahtiko just äsken cdon.comista Emma Hardyn kirja ;)

    VastaaPoista
  5. Hei mikä reppu sulla on tässä käytössä? Mitä oot tykänny ergosta ja onko eroa esim. manducaan?

    Odottelen meille ergoa saapuvaksi, vaikka kuopus täyttääkin pian 2v :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi, voi anteeksi!!!! Piti vastata ja sitten se jäi, niin meinasi unohtua kokonaan :(

    Mutta asiaan! Meillä on siis liinoissa kannettu kaikkia eka vuosi hyvin aktiivisesti. Sitten on pikkuhiljaa siirrytty myös reppuihin. Mies tykkää Ergosta, mie koen sen liian leveäksi hartioilta. Toisaalta ystäväni, aika samaa kokoluokkaa, tykkää nimenomaan Ergosta, ei Manducasta. Mie olen ihan myyty Manducalle, se onkin ollu tosi kovalla käytöllä!

    Repuissa meillä on siis kannettu n.1-3vuotiaaksi, ja vielä tuonkin jälkeen tarpeen mukaan. Vielä vuosi sitten meidän sirppana silloin 5v keskimmäinen oli lenkillä ystävän selässä, sai vähän lisätehoa kävelyyn. Toinen ystävä on kantanu pitkillä lenkeillä reilusti yli 20kg:sta lastansa. Käy aika tehokkaasti jalkalihaksiin :)

    Uskon, että Ergosta on teille paljon iloa! Se helpottaa niin paljon elämistä! Meillä vielä lisämomentti on siinä, että tuon pienen ikiliikkujan saa esim. kaupoilla/messuilla/toreilla missä nyt on paljon hulinaa, niin helposti pidettyä hallinnassa kun on selässä. Eikä tarvi puikkelehtia rattaiden kanssa ahtaissa paikoissa. Suosittelen siis erittäin lämpimästi :)

    *************************

    Prinsessa Pieni, kiitos!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!