keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Pikainen hame tarpeeseen


Uskomatonta, mutta totta! Esikoisella on melkein huono kesävaatetilanne. Sanotaan, että huono siihen nähen, mihin oon tottunu :-D Hameita nyt pitänee hurautella urakalla, capreja on tuolla  oottamassa viimeistelyä. T-paidat ja lyhyet legginsit käyn suosiolla ostaas kaupasta, jos tuota 128/134 kokoa nyt mistään järkevän näköisenä (ja hintaisena) sattuu saamaan... Vinkkejä siis otetaan vastaan!! Ja toki jos jollakulla tuota kokoluokkaa sattuisi olemaan myytävänä, niin sähköpostia saa oikein mielellään laittaa :)

Tänään iltapäivällä hurautin siis yhen hameen lisää. ilman mitään aplikointeja tai muutakaan, nopea perushame. Mietin, että onko liian kirjava kuosiltaan (Nansoa), mutta tyttö tykkäsi. Ja iteasiassa nuorempi neiti suuttui, että hän haluaa samanlaisen. Taisin vähän luvatakin :)





Tänään menin lupaamaan tytöille hamsterit. No okei, en oikeita, vaan semmoset pattereilla toimivat, mistä etenkin esikoinen on höpöttänyt. No aloin tänään googlettaa niitä ja nehän onkin joku hitti! Loppuunmyytykin monesta paikkaa?! Huomenna niitä nyt lähdetään ettii, tän päiväsiltä kauppareissuilta ei löytynytkään. Ja kyyseessä on siis Zhu Zhu -hamsterit !

7 kommenttia:

  1. Todella ihana tämäkin hame! Eikä yhtään liian kirjava minun makuuni. Päinvastoin :).

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana hame!!!
    Mun pitäs meiän pikku neidille ommella joku hame kans, en tiedä miten onnistun, ilman minkäänlaisia kaavoja :/

    Jep, nuo hamsterit ovat melkoinen hitti nyt! :D

    VastaaPoista
  3. Ihania hameita olet tehnyt! Ja tämä kangas on tosi herkku! Mielelläni lukisin ohjeet tällaisen tekemiseen. :)

    VastaaPoista
  4. Hienoja hameita oot tehnyt :) Ptäisi varmaan itekkin kokeilla, nyt kun sadekelit tuli!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!