tiistai 8. joulukuuta 2009

Autoja! ja ehkä muutakin

Eilen oli harvinaisen tehokas päivä Onnin päiväunien aikaan. Eli sain viimeisteltyä monta keskeneräistä työtä. Aloitetaan vaiks näistä autokuosisista jutuista. Sain tätä ihanaa Hilcon trikoota ihan tuurilla, oikeassa paikassa oikeaan aikaan :-D Ja aivan ihanaa on! Onni kun näki kankaan kun se postista tuli, niin poika juoksi ympäri asuntoa kankaanpalan kanssa ja huusi "Onnin paita". No paita siitä tulikin. Ja kypärämyssy. Toivottavasti kuosi kestää hyvin käytössä, on kyllä niin ihana kangas.Ja vielä myssy käyttäjänsä päässä:

On muuten tosi hyvä pussi tuo jääkarhun lämpöpussi! Ainakin Babyidea myy, ja tietysti heidän jälleenmyyjänsä. ON lämmin. Näillä parin asteen pakkasilla riittää pelkkä fleece- tai villapuku päälle ja poika pussiin. Ihan lämmin poika heräilee parin tunnin unien jälkeen.

Pieni mekkokin tuli tehtyä. Tai liivari, ja meneehän tuo oikeastaan tunikanakin. Pienen pienet nappisilmätkin on.


Turkoosit joustofroteehousut, pojalle sydän, mutta kuosina autot, joten ei ole tyttömäinen mielestäni. Ja käypi hyvin yhteen tuon liivarin kanssa ;-) Housuista tuli reilummat kuin oli tarkoitus, mutta onneksi nämä pikkukaverit kasvaa aikasta hutinalla!Velourhousujakin tuli tehtyä vaaleanpunaisesta velourista. Velour on ostettu Eurokankaasta. Ja täytyypä tässä taas vähän mainostaa tuota Lappeenrannan Eurokangasta, mahdottoman mukavaa porukkaa siellä töissä kyllä! Ilo on siellä asioida!

Nää kaks viimestä kuvaa siis samoista housuista. Nuo sydämet vaan on lahkeen sivussa, niin etukuvasta pelkästään ei näe, että niitä on kaksi.

Hmm... joku on vähän innostunu tekee kangastilauksia... Ystävältä pitäisi käydä hakemassa veloureita. Lastenmetsolan kangasmyynnistä pitäisi laitta tilaukseen raitoja. Myllymuksuilta on tulossa siilimerinoa. Sampsukalta kävin kuolaamassa pöllöjoustofroteeta. Oivoivoi! Mihin nuo vanhat kankaat piilottaisi :-D


9 kommenttia:

 1. Kivoja ompeluksia taas :) Tuo autokangas on kyllä tosi nättiä! Harmi kun ei ole poikia.. ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo autokangas on kyllä ihana. <3
  Muutenkin taas ihania tuotoksia sulla.

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluun pöllöfroteeta ja siilimerinoa, haluu haluu!!! Sit joku vois tulla ompelemaan meille niistä jotain kivaa tai vaikka hoitamaan lapsia, että itse ehtisin ommella. ;D
  Mutta siis oikeesti pitäis olla tilaamatta, kun kangaslaatikko odottaa entisilläkin kankailla ompelijaansa..

  Kivat ompelukset, tuo autokangas on söpö!

  Meillä on myös tuo jääkarhupussi ja tosiaan on niin lämmin ja hyvä. Emil nukkuu kanssa nyt ja yleensäkin parin asteen pakkasilla pelkällä fleecehaalarilla. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania olet taas tehnyt, ja saanut hurjasti aikaiseksi :) Itse harmittelen täällä, kun ei taas ehdi lainkaan kaikkea mitä haluais..

  VastaaPoista
 5. Miten ehdit tehdä aina noin paljon kaikkea ihanaa?

  Niistä vanhoista kankaista täytyy ommella jotain, eikä piilottaa... :)

  VastaaPoista
 6. Ihania ompeluksia olet taas tehnyt!! Ja edellisen tavoin ihmettelen miten ehdit tekemään aina kaikkia ihania!? Mulla on tällä hetkellä velourin hamstraus kausi. Mutta toisaalta ompelen vain velour juttuja tällä hetkellä. Toisaalta mun trikoon hamstraus kauden kankaat on tuolla kaapissa vielä leikkaamatta ja ompelematta...

  VastaaPoista
 7. Mar3ngi; Kiitos :) Mutta tuosta autokankaastahan tulisi vaikka kiva liivimekko! Meillä oli tytöillä semmonen Marimekon mekko, missä oli rinnassa Boboo-auton kuva, oli aika kiva kontrasti kun mekko missä on auto.

  Lauruska; Kiitos! On kyllä kiva kun välillä löytyy noita vähän erilaisia kankaita. RuttuNutussahan tuota jo olikin joku aika sitten ja silloin siitä pakkomielteen kasvattelin :-D

  Mia; Kiitos! Oi, täälläkin ois lastenhoitoapu erittäin tervetullutta!! Mitä sitä saiskaan aikaseksi!!

  Meillä oli iteasiassa se pikkujääkarhunkin pussi kun Onni oli vauva. Oli megakätevää kun sisällä pisti pojan villahaalarissa pussiin ja kaukaloon ja sitten määränpäässä nosti pojan liinaan kantotakin alle. Ei juuri toppapukua tarvinnu koskaan kun lähettiin autolla johonkin! Ihan ykkösostos jos pitäisi vauvatavaroita miettiä :)

  Ansku; kiitos :) Paljon enemmän sitä haluisi saada aikaseksi, mutta aika on rajallista. Tosin, paljon kyllä saa aikaseksi kun nuokin yhtenä iltana leikkasin, yhtenä aplikoin. Sitten taas sarjassa kasaan ja sarjassa viimeistelyt. Saa sitten kerralla isomman kasan valmistakin :)

  Maija:Kiitos! Tuossa kirjoitinkin yllä, että sarjatyössä se salaisuus :-D Ja juuh, toki pitää saada valmiiksi kankaat. Jollain vaan on vähän huono tapa olla nopeampi napsuttelemaan tilausta kuin ompelee ;-D

  NorppaStiina; Kiitos! Miulla menee velour ja joustofrotee kivasti käsikädessä, eli kumpaakin tulee hamstrattua. Ja nyt jos vielä vaikka pukinkonttiin yrittäs huruutella yöpukuja kasan... Helppoja tehä ja menee paljon kangasta, siis trikoista :)

  VastaaPoista
 8. Autotrikoo kestää tosi hyvänä, olen tosin pessyt sen tähän asti aina neljässä kympissä.

  VastaaPoista
 9. Oi, mitä ihania olet taas tehnyt siellä. Jospa minäkin saisin blogiani päivitettyä tänään... :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!