keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kohukatit

Edellisestä postauksesta voi lukea näistä kateista enemmän. Eli miulle laitettiin eilen viestiä kun olin laittanu nämä kissavaatteet nettiin, eikä ollut mitenkään mukavaa viestiä. Poistin pikaistuksissani kuvatkin. Mutta sitten aloin miettiä, että hei, kyllähän omaan käyttöön saa tehä mitä vaan! Ja nimenomaan omille tytöillehän nämä on. Laitoin sitten viestiä Me&I:n pääpaikalle ja kysyin, että onko heilläkin tämä kanta, että ihmiset eivät saa ommella samanlaisia kuvia kuin heidän vaatteissaan. Sieltä tuli todella asiallista viestiä ja homma on hoidossa. Voin hyvillä mielin lisätä nämä kuvat ompeluksistani. Sain anteeksipyynnön heidän puolelta, vaikka viesti ei siis tietenkään pääpaikalta alunperin edes tullut. Hyvä mieleni siis säilyi Me&I:ta kohtaan kyllä :) Ihanan viestin sain mikä huojenti mieltä. Kerkesin jo tässä sen verran stressata, että ihoni on siinä kunnossa, että kortisonia taas menee. Olen siis ihoallerginen ja lisäksi stressistä saan rajut ihoreaktiot. No niitä hoidellessa tässä sitten mennään. No, noin voi käydä muistakin jutuista, mutta selvä yhteys oli tähän. Olen aina halunnut toimia oikein, ja kuten olen monta kertaa sanonutkin, ne mitä olen ommellut välillä muille, on täysin omilla kaavoilla toteutettuja!

Tässä siis meidän neitokaisille toteutetut kissavaatteet. Kissan idea on siis lähtöisin Me&I -merkiltä :)

Nyt on siis hyvä mieli, Me&I on näköjään ihan maineensa veroinen yritys. Asiallisesti toimivat ja nopeasti vastasivat viestiini. Ja voidaan myös hyvillä mielin näitä vaatteita tytöillä pitää :)

Kiitos myös kaikille tsempeistä kommenteissa <3

16 kommenttia:

 1. Tulen vielä tännekkin kommentoimaan, että hieno juttu, ettet asiaa jättänyt sikseen vaan veit sen eteenpäin! Oikeutta on vielä olemassa!
  Harmi tuota sun stressireaktiota, toivottavasti iho korjaantuu pian.

  Iida

  VastaaPoista
 2. No voi hyvää päivää! Onhan tuolla blogit pullollaan painettuja tai applikoituja kuvia myyrästä, kössi kengurusta ja ties mistä, ja niitä kilvan vaan ihastellaan. Ei ne ole yhtään sen luvallisempia (tai luvattomampia) kuvia, kun omaan käyttöön tekee.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että asia selvisi ja nyt jo parempi mieli. Inhottavaa, että joku sai pahoitettua mielesi tuolla tavalla.

  Ihanan kauniit vaatteet!

  VastaaPoista
 4. Ihania! Onhan netti ja maailma täynnä sieltä ja täältä lainattua, kopiotua ja ´varastettua´. Eri asia olisi, jos väittäisi että ovat omia keksintöjä tai väittäis et olis kyseisen/tietyn valmistajan (piraatit) jne. Mielestäni sehän on imartelua, että tykkää jostain niin paljon, että haluaa tehdä samanlaisen, oman version. Hyvä, että asia selvisi ja mieli on parempi.

  VastaaPoista
 5. Hyvä juttu että sait oikeutta :) Ja ihanat kissavaatteet, noista on varmasti saajat onnellisia. Toivottavasti iho paranee pian!

  VastaaPoista
 6. Taisi olla me&i jälleenmyyjät kommentoimassa?

  Heiltä saa kuulla väärää tietoa jopa omista tuotteistaan, mm. että tiettyjen vaatteiden värien kuuluu haalistua heti pesussa jne. (eikä todellakaan pidä, asia tarkistettu suoraan me&i:lta).

  VastaaPoista
 7. Pakko tulla vielä joukon jatkoksi samaa toistamaan, mitä useaan otteeseen on jo sanottukin. Kyllä jotenkin hullulta tuntuisi, että kenenkään omaan käyttöön tekemä vaate tuottaisi oikeasti yhtään mitään hallaa taholle, jolta ideaa on "lainattu". Kenellä taito on tehdä näin suloisia ja taidokkaita töitä, tehköön. Iloa tuottavat tekijöilleen ja käyttäjilleen. Häviäjiä ei tässä asiassa minusta ole. Kaupalliset yritykset tuskin joutuvat laittamaan lappua luukulle sen takia, että kotiompelukoneilla huristellaan ja omia lapsia kotitekoisilla vaatteilla vaatetetaan... Häntä pystyyn vain! Hauskoja vaatteita olet tehnyt niinkuin monet kerrat aiemminkin :)

  VastaaPoista
 8. Voi sua :( Tiedän kyllä miten ikäviä tuollaiset kommentit ovat ja itsekin stressaan heti jos tulee kakkaa niskaan!! Edelleenkin kissat ovat ihanat =) Kelpaisi meidänkin tytöille!

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Mahtavia kissoja! Ja yhdyn niin muiden sanomisiin!! Nyt häntä pystyyn!:) Teinhän minäkin tässä jokin aika sitten me&i tyyliset haalarit joissa oli siili pepussa. Ja oonpa uskaltuatunut tekemään samanmoiset me&i potkuhousutkin.:D Tuollaiset isot yritykset tuskin kaatuu vaikka me kotiäidit samantyylisiä ompelisimmekin!

  VastaaPoista
 11. Voi hyvät pojat sentään! Kylläpä on toisilla ahdasta. Mutta aivan ihanat kisut ja fisut oot tehnyt taas! <3 Uskon, että lapset tykkää ja sehän on se pääasia, eikös? ;-)

  VastaaPoista
 12. Voi, en olisi kanssa uskonut että noista kissoista tuommoinen asia tulee... mulle ei kyllä tullut mieleenkään meandi kun ekan kerran kissapaidan näin :)
  Mutta hyvä että asia kunnossa nyt :)

  Voin vain kehua että ihania vaatteita taas on.

  VastaaPoista
 13. Eiks noi sun kisut oo sitä paitsi aplikoituja? sehän on ihan eri tekniikka ku mitä me&i:n kisut.. Noh, ei kannata välittää varsinkin ku itse otit asiasta selvää. =) -Leena-

  VastaaPoista
 14. Upeat on kisut, hyvä että laitoit ne jälleen esille!! :o)

  VastaaPoista
 15. Kiinnostaisi kuulla mitä sulle oikein noista kissoista kirjoitettiin...? Joku on vissiin saanut jännitystä päiväänsä kirjoittelemalla ilkeitä viestejä sulle! Kyllä se vaan niin on että voit vaikka MOna Lisan maalata omalle seinällesi, jos taitoa piisaa! Eri asia sitten jos aitona sitä yrität myydä eteenpäin :)

  VastaaPoista
 16. Mirka; koita olla välittämästä ala-arvoisista kommenteista! Kateellisten panettelua. Me&I ei ole yhtään sen pyhempi asia, kuin mikään muukaan, joten sinulla on ihan täysi oikeus kuvia käyttää, kun en niitä kerran omaksi ideaksi väitä. Joka sinua on viitsinyt loukata aiheella voisi ihan oikeasti miettiä päässään kuka se olikaan joka teki väärin. Eihän tässä voi kohta pieraistakaan, kun joku on sen tehnyt jo aiemmin, jos aletaan noin nipottamaan turhista.
  Jatka hyvillä mielin lahjasi ja taitosi parissa! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!