torstai 31. joulukuuta 2009

nalletossut

Onnilla alkaa aiemmat tossut jäädä pieneksi ( kissatossut ) joten eilen tuossa väsäsin Onnille uudet tossut, jos nää esittäs paremmin karhua. Silmät on heijastinta, nenä punertavaa nahkaa. Ite nallenpää ruskeaa nahkaa ja tossut mustaa nahkaa. Kävi vaan pieni kokovirhe ja nää on nyt sitten isot... No jalka kyllä kasvaa ja nahkatilkkujakin on vielä paljon. Sain muuten noita nahkatilkkuja kassillisen kun kirpparilla kyselin kassalla, että eihän teillä ole. No takana oli rouva, kuka kuuli keskustelun ja hällä olikin kotona tyhjänpanttina iso säkillinen nahkatilkkuja! Hän toimitti ne kirpulle ja kävin sieltä hakemassa. Kyllä tuli hyvä mieli!! Paljon on pienempää kuin mitä tossuihin tarvii, mutta niistä voi tehdä jarruja villasukkiin tai huopatossukoihin.

Enemmittä puheitta, tässäpä nahkatossut:
Ompelin kyllä eilen housut ja leggaritkin ja leikkelin paitoja. Ja taisinpa Mario-myssynkin neuloa loppuun, mutta siihen pitää vielä keksiä joku koriste. Mutta niitä bloggailen myöhemmin :)

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2010 KAIKILLE!!!!!!

7 kommenttia:

 1. Kivat tossut =)
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Nätit tossut :)
  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva sattuma tuo nahkatilkkujuttu. Varmasti on hyvillään se rouvakin. :) Ja uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Hyvää alkanutta vuotta!

  Kivat tossut:) Noita nahkatilkkuja on tosi hankala löytää. Mullakin kävi tuuri kun Jättirätti-kangaskauppaan oli tullut jonkun huonekalutehtaan nahkajämiä. Niitä sitten hamstrasin varastoon...

  VastaaPoista
 5. Ihanat tossuset! :)

  Hyvää uutta vuotta!!

  VastaaPoista
 6. Hienot tossut ja nuo yllä olevatkin työt kivoja.Tuo peitetikkikone alkaa pikkuhiljaa minuakin houkutella:D TAitaa olla aika kätevä apuri.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!