perjantai 4. joulukuuta 2009

Perhonen lentää liihottaa

Kun nuo pari edellistä bloggausta herätti kaikenlaista ajatusta monella, niin haluan tämän aloittaa iloisemmin! Eli korostan, että Me&I on ollut miuhun yhteydessä ja ovat ihan yhtä pahoillaan saamastani ryöpytyksestä kuin mie itekin. Edelleen jaksan ihmetellä sitä miksi miulle näin tehtiin. Mutta siitä olen iloinen, että niinkin suuresta paikasta kuin Me&I otettiin minuun useasti yhteyttä ja ihan sieltä ylemmältäkin taholta. Todella hienosti hoitivat asian ja yhden pienen ihmisen mielen paransivat ihan täysin. Toki tiesin koko ajan, että mitään väärää en ole tehnyt, mutta se mimmoisia viestejä sain asiaan liittyen, pahoittivat mieleni tosi pahoin. Nyt asia on kunnossa ja arvostan Me&I-yhtiötä entistä enemmän. Meinasin tähän kuvata myös sen, kuinka paljon meillä heidän vaatteitaan iteasiassa onkin, mutta ehkei se liity asiaan. Sen voin sanoa, että niitä ON paljon, koska tykkään niiden lapsenomaisista kuoseista ja mukavista malleista. Toki suuri osa vaatteista on tyylilleni uskollisesti ostettu käytettynä. Erityiskiitos myös ystäville ja teille, ketkä kommentoitte blogia <3 Te autoitte paljon.

Ja sitten ihan tähän, mitä varten tämä blogi on olemassa :) Viime yönä hurauttelin perhoshousut. Materiaali on vaaleanpunaista velouria ja aplikointi velouria ja joustofroteeta. Tuota mietin, että pitäisikö perhosella olla suu? Mutta jotenkin miusta perhoselle ei käy suu, mutta toisaalta näyttääkö hassulta ilman suuta?! No, noin se nyt varmaan kuitenkin jää.

Joulukorttikuvia tuli meilläkin eilen räpsittyä, mutta laitan yhden sitten joulun aikoihin joulutoivotukseksi blogin lukijoille. Vielä tässä pitäisi useampi päivitys kuitenkin tulla ennen joulua ;-)

****************************
ps. huuto.netin kohteissa on muutama kohde lapsille ja naisille :)

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat housut. Hassummalta tuo perhonen suun kanssa näyttäisi. Suloisempi ilman =)

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut! Yhdyn edelliseen, suloisempi ilman suuta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat housut! Ja hyvä, että siitä kissajutusta on jo parempi mieli =)

  VastaaPoista
 4. Ihanat taas! Mahtava malli! Onko kaava omavääntämä vai oletko kikkaillut olemassa olevaa kaavaa? Ihanan leveät nuo lahkeet. Ja ihanan väristä velouria. :)
  Olen ymmärtänyt, että Me&I firma alkoi kahden äidin pienestä firmasta, jossa ompelivat itse ekat vaatteet. Tuskimpa he oikeasti nipottaisivat, jos joku tykkää heidän vaatteistaan niin, että inspiroituu niistä näin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat perhoshousut! Minä olen näköjään ihan pihalla koko kohujutusta.. Tosi harmillista, mutta hyvä jos asia selvisi parhain päin. Luin noita saamiasi kommentteja ja yhdyn mielipiteisiin.. Eihän tässä pian mitään uskaltaisi tehdä, jokuhan on joskus voinut valmistaa ja keksiä samanlaisen toisaalla.. Hyvänen aika sentään, eihän ne Metsola-taskutkaan niiden oma keksintö ole, tietääkseni sellaisia löytyy 70-luvun vaatteistakin. Ja ainakin omaan käyttöön saa kai kopioida mitä haluaa.. Mur, anteeksi tämä vuodatus, mutta alkoi ketuttamaan, kun en ymmärrä miksi joidenkin pitää pilata ihmisten joulumieli.. :)

  VastaaPoista
 6. Minttu ja Mirkku; Kiitos. Jeps, samaa mieltä, eli olkoon hiljainen perhonen :)

  Maija; Kiitos <3, ja nyt joulun valmisteluihin (lue ompeluihin...):)

  NorppaStiina: Kiitos! Kaava on muokkautunu tässä vuosien varrella ihan omaksi. Oli alunperin semmonen kaava, missä oli sivusaumat, mutta sitten jätin nekin pois, eli aika pelkistetty kaava :)

  VastaaPoista
 7. Ansku; jeps, näinhän se on. Mutta nyt onneksi homma on hoidossa! Kiitos myötätunnosta!!

  VastaaPoista
 8. On kyllä ollut aikamoinen pyöritys noiden kissojen takia. En kyllä ymmärrä miten se on muista pois jos omaan käyttöön teet. Kurjaa, että ihmisillä ei ole parempaa tekemistä kuin kiusata moisen takia. >(

  me&i:lta kyllä kovin nätisti tehty hyvittää mielipaha joka ei ole edes heidän aiheuttamaansa.

  Ihanat perhoshousut. <3

  VastaaPoista
 9. Uusimpia ompeluksia ihastelemassa. Samalla lueskelin vanhempia kirjoituksia ja onpas ollut ikävä "kissakohu" :( Meandille kyllä pisteet kotiin toiminnasta ja hyvä että sinulle jäi asiasta hyvä mieli!
  -Mira

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!