perjantai 18. joulukuuta 2009

Sydänreppu

Pari päivää sitten tuli väläys ja tänään toteutin sen :) Joulupukin konttiin on tämä menossa, mutta jouduin tytöille paljastamaan, että mie annan sen tietylle lapselle joululahjaksi, koska tulevat sen näkemään kuitenkin :) Malli on ihan omasta päästä, mutta tietysti oikean kantorepun periaatteella tehty. Vyötärökaitaleessa on tikkikangasta antamassa vähän ryhtiä, mutta ei liikaa. Kiinnitykset on tarroilla, että nukesta ja kantajan koosta riippuen saa hyvän tuntuman. Meillä kumpikin tyttö reppua on testannut, joten pitäisi istua myös lahjansaajalle.


Kuvassa reppu on vähän rutussa kun nuo vekit vetää, mutta sydän on kuitenkin ihan symmetrinen. Sydän on ruskeaa tikkikangasta, samaa mitä on käytetty vyötärökaitaleessa ja olkaimissa. Tuo nauha on sitä "homemade"-nauhaa, mitä edellisessäkin postauksessa.Olkahihnojen välissä on nauhaa, missä nepit. Sillä saa samaan tyyliin olkaimet pidettyä niin, että eivät liesty olilta pois, kuin esim. Manducassa.

Repussa voi kantaa niin edessä kuin takanakin. Ihan kuin oikeassakin :) Tytöt sanoivat, että tosi kiva reppu, mutta se vaan harmittaa kun se ei ole heille :-D No, jos vielä malttaisi ommella tytöillekin repun/reput. Vaikka sitten myöhemmin. Kyllähän tuossa aika paljon aikaa menee kun kaikki päälliompelee jne. Ja nuo olkainten kiinnityskohdat on tikattu sellai neliö/rasti -tyylillä... kuten oikeissa :)

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihana! Kyllä on varmasti saaja onnellinen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Petra <3

  Tajusinpa juuri vaan, että baby bornia on turha yrittää varmaan survoa ergonomiseen kantoasentoon :-S No onneksi käyttäjällä on muitakin nukkevauvoja!!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Varmasti tykätty lahja :)

  VastaaPoista
 4. Onpas hieno idea :) ja varmasti mieluinen lahja!

  VastaaPoista
 5. Mahtava idea! Meidän eskarilainen kantaa nukkejaan oikein leveässä huivissa, kuten rengasliinalla.

  Heidi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!