sunnuntai 13. joulukuuta 2009

merinovillaisia siilejä

Nyt menossa vaihe, että miulla on monen monta hommaa samaan aikaan tekeillä. Noh, kuulunee tähän jouluhässäkkään :-D Tänä iltana bloggaan ensin Myllymuksujen siilimerinosta ommellun siilipaidan. Ajatuksena on, että tämä olisi ihan päiväpaitana, ei siis varsinaisena villapaitana. Ruskeiden housujen kanssa varmaan ihan kiva. Jäljelle jääneestä merinosta tein lapasetkin, mutta ne ei kestä valokuvausta... Mutta jospa seuraavat onnistuisi paremman :)




Jouluksi oon miettiny jotain pieniä juttujakin ja yks on nää heijastimet. Mietin, että laittasko taakse hakaneulan, vai narun ja hakaneulan. Päädyin tuohon pieneen keinonahkaiseen nauhaan (Tiimari) ja hakauneulaan. Huopalevyyn (Tiimari) olikin tosi helppo ommella tuota heijastinkangasta. Neula ei yhtään nikotellut vaikka paksu levy onkin. Kuvat on tosi surkeat kun tässä iltasella kuvailin, niin salamaa oli pakko käyttää.




Lopuksi pari ei-ompelukuvaa. Siivoilin kaappeja ja löytyi Onnin ensimmäinen kantoliina. Meillä on siis kaikkia kolmea lasta kannettu hyvin aktiivisesti eka vuosi, sitten toinen vuosikin vielä tosi paljon. Nyt kun Onni on kohta 2,5v niin kantaminen on jääny vähän vähemmälle kun pojalla on nopeat kintut juosta itekin :-D Tosin esim. shoppailureissuilla on tooooosi kätevä saada pieni ikiliikkuja selkään repussa. Tuommosia trikooliinoja, kuten tuossa kuvassa (Hug-a-Bub) on käytetty vaan ekat muutamat kuukaudet. Sitten siirrytty kudottuihin ja lopuksi reppuihin.


Toinen kuva on otettu perjantaina, perhekerhon pikkujoulujen jälkeen :) Oli vaan jotenkin kiva kuva, niin laitan senkin tänne.


7 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3 ja hieno on siilipaitakin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana paita ja ihania kuvia! Heijastimia on mullakin vielä tarkotus joululahjaks tehdä :)

    VastaaPoista
  3. Tuo siilikangas on niin ihanaa!, hienon paidan olet siitä saanut aikaan. :)
    Minä meinasin joskus tuota tilata, mutta olikin loppu. Tuosta tulisi ihana villahaalarikin. ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana siilipaita <3
    Ja kivat heijastimet. Kyllä sä olet ahkera :)
    Mukavaa pakkaspäivää!

    VastaaPoista
  5. Käy nappaamassa tunnustus blogistani! ;o)

    VastaaPoista
  6. Oi, kun kiva tuo siilipaita. Tuo kangas näyttää edelleen paljon kivemmalta kuvassa kuin luonnossa...

    Heijastimet taitaa olla muoti-ilmiö. ;-) Eikä yhtään huono sellainen...

    Ihania kuvia. <3

    VastaaPoista
  7. inkeroinen; kiitos <3

    Petra; kiitos! Nuo heijastimet oli kyllä tosi nopsa hurautella, ois toki voinu vielä vähän muutakin lisää keksiä niihin :)

    Mia; ootko nyt just kyselly tuota kangasta? Se nimittäin oli loppu ja sitä tuli uus erä, oli kahta eri väriä. Vai onko se uusikin erä jo loppu? Ja kiitos :)

    Jenni; kiitos <3 Täälläkin hipoo nyt pakkanen 20 astetta. Hrrrrr. Mutta hyvä näin, ne vesikelit on inhottavia!!

    Mia; kiitos!!! Yritän saada linkitettyä sen tänne pikimiten :)

    Santra: Kiitos! Tuohan palat tänne, niin hurautan kasaan, pääsen tekee vastapalveluksena kun oot noita kankaita antanu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!